24/2: inspirerende themamiddag

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister naar de pagina”]

Op 24 februari organiseert de Noordwijkse bibliotheek samen met dementievriendelijk Noordwijk weer een inspirerende themamiddag over dementie. Samen met Sandra de Jonge van het team dementievriendelijk Noordwijk nemen we elkaar op een boeiende wijze mee in de wereld van dementie.

Voor deze themamiddag is een gevarieerd en interessant programma samengesteld. Sandra zal diverse Noordwijkse dementievriendelijke initiatieven toelichten. Ook gaat zij met de deelnemers in gesprek over wat het voor de omgeving betekent als een naaste met dementie te maken krijgt. Deelnemers kunnen ter plaatse de onlinetraining ‘GOED omgaan met dementie’ volgen. Uiteraard is er ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen om Noordwijk nóg dementievriendelijker te maken en gaan we in gesprek over wat wij daar zelf aan kunnen doen. Partners van mensen met dementie, familieleden, vrienden, buren, hulpverleners, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het wordt een boeiende en leerzame middag!

We hopen je te mogen ontmoeten op 24 februari a.s. van 13 tot 15 uur in Bibliotheek Noordwijk aan de Akkerwinde 1A in Noordwijk. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Foto: Sandra de Jonge (L) met Marijke Kots (R)

 

Ga naar de inhoud