Alzheimercafé via radio

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister naar de pagina”]

Goed nieuws: na een zomerstop start het Alzheimercafé Katwijk weer via de radio bij RTV Katwijk. Op woensdag 9 september om 18.00 uur vertelt Marcel Knop over het ‘niet-pluis-gevoel’; het gevoel wat bijna iedereen bekruipt die te maken krijgt met beginnende dementie. Knop is specialist ouderengeneeskunde en onderwijscoördinator bij Topaz en LUMC. Hij licht het ‘niet-pluis-gevoel’ toe en vertelt meer over verschillende vormen van dementie. Luisteraars kunnen – net als in een gewone bijeenkomst van het Alzheimercafé – vragen te stellen door naar de studio te bellen.

Tot 2021 worden fysieke bijeenkomsten vervangen door radio-uitzendingen. Deze zijn elke 2e woensdag van de maand te beluisteren.

Luister jij ook mee?
Alzheimercafé Katwijk is er voor mensen met dementie en hun partner, kinderen, familie, buren, vrienden en andere belangstellenden. Luister 9 september van 18 tot 19 uur, online op www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ of op de radio. Check de website van RTV Katwijk voor de frequenties.

Psssst…
Het Alzheimercafé Teylingen & Noordwijkerhout gaat ook weer van start! Op maandag 14 september, live en geheel coronaproof vanaf 19 uur in de Munnekeweij in Noordwijkerhout. Let op: vooraf aanmelden is verplicht!

 

Ga naar de inhoud