Informatiepunt

Informatiepunt met inloopspreekuur

Iedereen kent waarschijnlijk wel iemand die een vorm van dementie heeft. De zoektocht naar informatie en ondersteuning is vaak onnodig lang en ingewikkeld. Terwijl er al zoveel op mensen afkomt als je met dementie te maken krijgt. Daarom is Groot Hoogwaak in 2020 Het Breinhuis gestart; een allround informatiepunt dementie. Het is belangrijk om mensen met dementie en hun naasten in een zo vroeg mogelijk stadium te ondersteunen en te adviseren. Bezorgde kinderen, buren, familieleden, maar ook mensen met een beginnende dementie, kunnen bij de  informatiepunten terecht met al hun vragen. 

Het Breinhuis

Het Breinhuis is een allround informatiepunt dementie bij Groot Hoogwaak, waar iedereen met vragen rondom het thema geheugenverlies en dementie terecht kan. Casemanagers dementie beantwoorden diverse zorgvragen en denken mee over oplossingen. Je kunt voor advies en ondersteuning terecht bij een ergotherapeut of bij een adviseur voor praktische technologische hulpmiddelen om het thuis wonen veiliger en plezieriger te maken. In een minibieb vind je tal van brochures, boeken en dvd’s over dementie.

Wees welkom!
Wil je een afspraak maken in Het Breinhuis met een casemanager dementie? Neem contact op  Mieke Timmermans via 06 223 774 31 of met Nienke Schadde van Dooren via 06 543 015 35.
Meer informatie? Lees het nieuwsbericht en de flyer over Het Breinhuis of neem contact op met Groot Hoogwaak.

Ga naar de inhoud