Opening tweede Informatiepunt

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister naar de pagina”]

Ruim een jaar nadat het Informatiepunt Dementie Noordwijk werd geopend, opende afgelopen donderdag 21 november ook het Informatiepunt Dementie Noordwijkerhout en De Zilk haar deuren. De informatiepunten zijn bedoeld om de weg te helpen vinden in de enorme brij aan informatie die op je afkomt als je met dementie te maken krijgt.

Laagdrempelig en toegankelijk
Mensen met beginnende dementie, hun partner, familieleden, vrienden en buren, kunnen bij het informatiepunt terecht met al hun vragen. De gemeente, Marente, Groot Hoogwaak, Buurtzorg en Activite zijn de informatiepunten gestart om mensen op weg te helpen. Wethouder Dennis Salman opende het informatiepunt en benadrukte hoe belangrijk het is om laagdrempelige en toegankelijke informatiepunten te hebben.

Gratis inloopspreekuur
Elke donderdag van 15 tot 16 uur staan casemanagers dementie klaar om vragen te beantwoorden tijdens het gratis inloopspreekuur. Het spreekuur wordt in de even weken in Noordwijk (gemeentehuis, Voorstraat 42) gehouden en in de oneven weken in Noordwijkerhout (Wmo Adviescentrum aan de Via Antiqua 23).  Telefonisch is het informatiepunt elke donderdag tussen 8.30 en 17 uur te bereiken via (071) 366 00 00. Kijk voor meer informatie onder Informatiepunt.

Ga naar de inhoud