We doen het samen

Help ons mee bouwen aan een dementievriendelijke samenleving! Als initiatiefteam zorgen wij er graag voor dat onze gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk nog dementievriendelijker worden. Dat kunnen we niet alleen. Op deze website kun je lezen hoe jij kunt helpen om onze gemeenten dementievriendelijker te maken.

Wat kun jij doen?

Draag bij aan een dementievriendelijk Noordwijk. Wat kun jij doen als inwoner?

  • Ondersteunen begint bij het herkennen van de signalen. Op straat, in de buurt en tijdens je werk. En hoe kun je vervolgens op een goede manier reageren? Dat leer je in de gratis online basistraining ‘GOED omgaan met dementie’ in slechts 15 minuten. Je kunt meteen aan de slag!
  • Volg één van de gratis online branchetrainingen en leer hoe je dementie kunt herkennen en hoe je iemand met dementie in jouw werk het beste kunt benaderen.
  • Lees de tips en adviezen op deze website.

Heb je tips voor verbeteringen of goede ideeën om Noordwijk nog dementievriendelijker te maken? Of zorg jij voor iemand met dementie of doe je iets voor een dementievriendelijke samenleving en wil je je verhaal delen? Mail ons en inspireer anderen: welkom@dementievriendelijknoordwijk.nl.

Neem contact op

Help je ook graag mee en draag je een steentje extra bij? Alle hulp om Noordwijk dementievriendelijker te maken, is meer dan welkom! Lees alles over vrijwilligerswerk

Ga naar de inhoud