Gave communicatie job!

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister naar de pagina”]

Ben jij een creatieve communicatieduizendpoot en wil jij een uurtje of twee per week vrijmaken om je hard te maken voor een dementievriendelijk Noordwijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maar liefst één op de vijf Nederlanders krijgt dementie. Dat betekent dat steeds meer inwoners en organisaties in Noordwijk dagelijks te maken krijgen met dementie. Dementie raakt ons dus allemaal. Het team Dementievriendelijk Noordwijk zet zich in om de gemeente Noordwijk dementievriendelijker te maken. Goede communicatie is daarbij essentieel. Door het delen van relevante lokale informatie, tips, het laatste nieuws, gratis trainingen en inspiratie, wil de gemeente inwoners  van Noordwijk stimuleren en enthousiasmeren om mee te doen. Daarom zoeken wij een vrijwillige enthousiaste communicatietopper die graag deze mooie werkervaring op wil doen. Je zorgt voor content creatie voor de website en social media, schrijft teksten en voert de redactie van de website van a tot z. Check de vacature:
Vacature vrijwilliger communicatie

Ben jij onze nieuwe communicatietopper?
Enthousiast? Stuur dan vóór 1 december a.s. je CV en motivatie naar Aleid Guijt, adviseur vrijwillige inzet, via aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl. Meer weten over de functie? Neem dan contact op met Susan Moeke, communicatiespecialist, via welkom@susanmoeke.nl. We zien uit naar je reactie!

 

Ga naar de inhoud